Бог има да каже много неща

Бог има да каже много неща

Има още и много други дела, които извърши Исус; но ако се напишеха едно по едно [в детайли], струва ми се, че цял свят нямаше да побере написаните книги. (ЙОАН 21:25)

Бог има много неща, които иска да ни открие като на Негови деца. Ако искаме да направим чуването от Бога наш начин на живот, ние трябва да Му се покоряваме, когато ни говори. Всеки път, когато ние чуем и се покорим, това повишава нашата чувствителност към Божия глас и Неговото сърце.

Ние имаме възможността да бъдем онова, което аз наричам хора, които се учат цял живот. Аз искам да уча нещо всеки ден от живота си. Нашето ходене с Бога е продължително пътуване. То е дълго и по време на пътуването ние имаме нужда да чуваме от Бога и да бъдем водени от Неговия Дух. Святият Дух има нещо, на което да ви научи днес и всеки един ден. Не си четете Библията, за да почувствате, че сте си изпълнили задължението за деня, а подходете с желание да научите нещо, което не знаете. Святият Дух е нашият Учител и аз вярвам, че Той има нещо специално за нас всеки ден, ако отворим сърцето си и слушаме. Нека викът на сърцето ви да бъде: „Господи, аз искам да научавам все повече и повече за Теб и Твоите пътища и искам бързо да Ти се подчинявам“.


БОЖИЕТО СЛОВО ЗА ВАС ДНЕС

Вие се учите и израствате в Христос през цялото време. Вижте колко далече сте стигнали, а не колко още трябва да извървите.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon