Бог има отговора за вас

Бог има отговора за вас

Господ да те послуша в скръбен ден! Името на Бога Яковов да те постави нависоко (и да те защити). (ПСАЛОМ 20:1)

Ако някога сте имали връзка, опитвали сте се да управлявате парите си, упражнявали сте професия, стремили сте се да откриете и изпълните Божията воля за живота си или да растете духовно, тогава сигурно сте се сблъсквали с някои проблеми. Трудностите са част от нашия живот и когато се справите с един проблем, най-вероятно зад него ще се спотайва друг. Това се отнася за всички нас. Ние можем да пораснем в зрялост и способност да се изправяме срещу проблемите, да устояваме, да бъдем непоклатими и да живеем в победа, но въпреки това винаги ще се борим с един или друг проблем.

Само Бог има решението на житейските проблеми и най-доброто, което можем да правим с тях, е да ги представяме пред Него. Трябва да спрем да ги преговаряме в ума си, да говорим за тях и да се суетим около тях, а просто да предадем притесненията и проблемите си на Него и да му позволим да ги разреши. Ако се научим да предаваме стреса и трудностите на Бога, ще се радваме повече на живота си, ще бъдем по-приятни за околните, по-щастливи и по-спокойни.

За един миг само Бог може да извърши повече, отколкото ние за цял живот, изпълнен с борби и трудности. Той може да ви проговори в миг и да обърне напълно ситуацията. Една дума от Него може да разреши всичко. Нищо не е твърде голямо за Божията сила и нищо не е твърде малко за Неговото внимание. Той се грижи за всичко, което ви притеснява, затова предайте проблемите си на Него и нека Той ви даде разрешенията, от които се нуждаете.


БОЖИЕТО СЛОВО ЗА ВАС ДНЕС

Предайте на Бога своите проблеми и нека Той да ви даде разрешението.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon