Бог може да подреди всяка една бъркотия

Бог може да подреди всяка една бъркотия

А без вяра не е възможно да се угоди и на Бога и Той да бъде удовлетворен. Защото който идва при Бога, трябва [непременно] да вярва, че има Бог и че Той възнаграждава онези, които откровено и усърдно Го търсят. –ЕВРЕИ 11:6

Аз бях сериозно малтретирана през цялото време в детството си. Животът ми беше ужасен! Не си спомням изобщо някога да съм била истински щастлива, докато не станах на двадесет. Умът ми беше объркан, емоциите ми бяха объркани… всичко беше голяма бъркотия!

Но благодарение на Бога аз не си останах така! Бог работеше в мен, промени ме и ме преведе през всичко. Сега имам чудесни взаимоотношения с Бога, истински мир и радост, добри взаимоотношения със семейството и приятелите си и правя това, за което Бог ме е призовал.

В Евреи 11:6 се казва, че Бог възнаграждава онези, които ревностно Го търсят. Открих, че всичко, което съм жертвала, за да се приближа до Бога и да Му се покоря, после Бог ми е върнал обратно в пъти повече. И това, което Той ми даваше, винаги беше много по-добро.

Вие може би си мислите: Но Джойс, ти не знаеш аз с какво трябва да се справям. Много е трудно!

Разбирам – аз също съм преминала през някои наистина трудни неща. Но Господ ще възнагради онези, които Го търсят. Бъдете твърдо решени да Го търсите по време на вашите затруднения. Той е повече от способен да подреди вашата бъркотия!


Молитва

Господи, аз вярвам, че Ти можеш да подредиш моята бъркотия. Вместо да си стоя заседнал в моите проблеми, аз усърдно Те търся днес и очаквам Ти да направиш нещо добро в мен.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon