Бог отваря врати и затваря врати

Бог отваря врати и затваря врати

Това казва Святият, Истинният, у Когото е Давидовият ключ. Когато Той отвори, никой няма да затвори, и когато Той затвори, никой няма да отвори. –ОТКРОВЕНИЕ 3:7

Има време в живота ни, което е критично, и тогава за нас е особено важно да знаем, че чуваме ясно от Бога. Не винаги е лесно да разпознаваме Неговия глас и да го различаваме от този на нашите емоционални доводи. Но аз знам от опит, че Бог може да отвори врати за възможности, които никой не може да затвори, също както може да затвори врати, които никой не може да отвори.

Прекарах много години в това да се опитвам да направя така, че да се случат нещата, които исках да правя в живота си. Резултатът беше притеснение и разочарование. Но аз съм разбрала, че когато нещата зависят от Бога, Той ще ни даде благоволението Си и ще направи нещата лесни за нас, докато ние търсим Него и Неговото съвършено време. Той ни води стъпка по стъпка. Ако ние направим една стъпка напред в погрешната посока, Той ще ни покаже това, преди да отидем твърде далече.

Помнете, че Неговите мисли са по-високо от вашите мисли. Той вижда края от самото начало. Всичките Му пътища са правилни и сигурни. Той знае какво има смисъл за вашия живот и Той може да направи така, че то да се случи. Слушайте гласа Му и няма да бъдете измамени.


Молитва

Господи, аз Ти се доверявам да отвориш в моя живот вратите, които трябва и да затвориш онези, които не трябва да са отворени. Аз не зная какво да правя, но вярвам, че мога да чуя Твоя глас и да следвам Твоята воля.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon