Бог ще ви каже всичко, което трябва да знаете

Бог ще ви каже всичко, което трябва да знаете

Жената Му каза: Зная, че ще дойде Месия, Който се нарича Христос (Помазаникът);Той, когато дойде, ще ни каже всичко, което трябва да знаем и ще ни го изясни. (ЙОАН 4:25)

Да се научим да чуваме какво ни говори Бог и как да бъдем водени от Святия Дух е едно вълнуващо приключение. Бог иска да ви говори и да ви каже онова, което трябва да знаете, за да се наслаждавате на живота си, да бъдете благословени, да бъдете мъдри и да изпълните добрите планове, които Той има за вас. Той винаги има да ви каже нещо добро и полезно, но понякога хората пропускат да узнаят тези неща, защото не могат да разпознаят, че Бог им говори. Те трябва да се научат как да чуват и да се покоряват на Неговия глас.

На земята родители говорят с техните деца през цялото време, така че защо нашия Небесен Отец да не ни говори? Човешките родители не очакват децата им да знаят какво да правят, ако те не им кажат, а Бог се чувства по същия начин относно Своите деца. Той иска да ни каже всичко, което трябва да знаем в живота.

Ние често искаме да вървим по собствените си пътища, за да можем да правим това, което искаме и когато си искаме. Но когато живеем по този начин, накрая губим верния път и пропиляваме живота си. Ние имаме нужда Святият Дух да ни води през всеки един ден от нашето време на земята, и Той се е посветил на това, като ни говори и ни показва всичко, което трябва да знаем.


БОЖИЕТО СЛОВО ЗА ВАС ДНЕС: Вие имате кой да ви води и да ви утешава, а именно Святият Дух, който е с вас 24–7.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon