Наслаждавайте се на Божието присъствие

Наслаждавайте се на Божието присъствие

Ще ми изявиш пътя на живота; в Твоето присъствие има пълнота от радост, отдясно на Тебе – всякога веселие. (ПСАЛОМ 16:11)

Обичам да лежа на пода с лице надолу и да се моля. Да говоря с Бога и да слушам гласа Му. Тази поза ми помага да изключа всичко останало и да се чувствам така, сякаш съм насаме с Бога. Молех се по този начин, докато не започна да ме боли гърбът и тогава трябваше да се откажа. Радвам се, че не се чувствах по-малко духовна, защото трябваше да променя позата си за молитва. Мога да ви кажа, че преживяването на Божието присъствие или чуването на Неговия глас не зависи от позата, в която се молите. Ако коленете ви болят, легнете на пода. Ако гърбът ви боли или заспивате на пода, станете и се разходете. Ако сте като Дейв, можете да се молите, докато седите в креслото и гледате през прозореца. Просто намерете най-удобното място, където да се молите и да слушате от Бога, така че да ви е удобно и да можете да се съсредоточите върху Него.

Забравете за всичко, което сте чували за формулите за молитва или правилната поза и просто се молете! Предизвиквам ви да опростите общуването си с Бога. Говорете с Него и Го слушайте по начини, които са удобни и лесни за вас и най-вече се наслаждавайте на Неговото присъствие!


БОЖИЕТО СЛОВО ЗА ВАС ДНЕС

Просто се молете!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon