Бъдете този човек, когото Бог търси

Защото очите на Господа се обръщат насам-натам през целия свят, за да се показва Той мощен в помощ на онези, чиито сърца са съвършено разположени към Него. –2 ЛЕТОПИСИ 16:9

Бог търси хора, които са запалени и ревностни за нещата, за които Той е ревностен. Той търси хора, които ще Го следват с цялото си сърце. Той търси хора, които ще обичат другите на работното им място, в техния квартал и дом; онези, които са посветени да обичат изгубените, бедните и хората, които са в нужда. Той търси онези, които са готови да започнат да правят онова, което Библията ни казва да правим.

Във Второ Летописи 16:9 се казва, че Бог винаги търси да покаже Себе Си силен в помощ на онези, чийто сърца са безупречни и съвършено разположени към Него.

Вие един от тези хора ли сте? Ако не, искам да ви насърча и да ви уведомя, че можете да бъдете този човек, когото Бог  търси.

Независимо дали познавате Господа от много години, или току-що започвате новият си живот в Него, вие можете да бъдете този човек, който ревностно търси Бога и слуша Святия Дух. Можете да бъдете този човек, който може да действа и да направи промяна в живота на наранените хора.

Днес се изправете и бъдете човекът, когото Бог търси.

Молитва

Господи, повече от всичко аз искам да бъда такъв човек, какъвто Ти търсиш в света. Води ме по пътя, по който Ти искаш да вървя и ме моделирай, за да стана човек, който обича другите, покорява се на Твоето Слово и наистина Те познава.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon