Вие сте отговорни само пред Бога

И така, всеки от нас за себе си ще отговаря [ще дада отговор във връзка с осъждението] пред Бога. –РИМЛЯНИ 14:12

 Прекалено много хора никога не успяват да изпълнят Божията цел за живота си, защото са твърде заети да правят всички хора около тях щастливи. А светът е пълен с хора, които мислят, че знаят какво трябва би трябвало да направите с вашия живот.

Но в Библията се казва, че вие ще давате отчет на Бога, а не на всички останали за това как сте изживяли живота си. Точно затова ние трябва да живеем чрез Божията благодат всеки ден, като вършим нашата част, за да живеем по начин, който е угоден на Бога.

Имате ли достатъчно сили да се осмелите да последвате сърцето си, вместо тълпата? Фокусирани ли сте върху Христос, дори когато много гласове се опитват да ви отклонят от вашата цел?

Има два вида хора в този свят: онези, които чакат нещо да стане и тези които правят необходимото, за да се случат нещата. Бог ви е призовал да правите велики неща за Неговото Царство – и Той ви е дал всичко, от което се нуждаете в Христос, за да ги изпълните.

Така че бъдете целенасочени и живейте живот, който има цел. Не чакайте просто да видите какво ще направят всички останали и след това да следвате тълпата. Разпалвайте себе си, вземете решение и вървете напред!

Молитва

Господи, аз искам само да живея живота си така, че да бъда угоден на Теб, а не на другите. Смело влизам в целта, която Ти имаш за мене. Няма да си стоя отзад, а целенасочено ще живея живота си за Теб.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon