Започваме с молитва

Непрестанно се молете [бъдете упорити в това и не се отказвайте]. 1 СОЛУНЦИ 5:17

Ходя с Бога през по-голямата част от живота си и все още се уча колко е важно да не правя каквото и да било, без първо да се помоля за него. Библията казва, че трябва да се молим непрестанно. Това не означава да седим по цял ден и да не правим нищо друго, освен да се молим. Това просто означава да включваме молитвата във всичко, което правим. Обичам да казвам: „Молете се за всичко през целия ден.“

Молитвата е може би най-важната част от подготовката за живота. Казва се, че всеки неуспех се дължи на това, че не сме се молили! Предлагам ви да не правите нищо, без първо да се помолите.

Библията казва, че трябва да признаваме Бога във всичките си пътища и Той ще направлява стъпките ни и ще ги прави сигурни (Притчи 3:6). Окуражаващо е да знаем, че можем да призовем Бога и Той ще ни осигурява ежедневно напътствие и сила.
Ставате по-близки до Бога, когато отивате при Него в молитва през целия ден. Това ви позволява да общувате с Бога и отваря вратата за Него да работи в живота ви, във вашата ситуация и в живота на вашите близки.


Бог ще ви даде възможност да правите неща, които често ще ви изненадват, ако Го приемете за свой партньор в живота. Но всичко започва с молитва.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon