Истинската любов – енергията на живота!

Защото в Него живеем, движим се и съществуваме.  –ДЕЯНИЯ 17:28

Любовта е енергията на живота. Тя е това, което мотивира хората да стават всеки ден и да продължават напред в живота си. Тя дава цел и смисъл на живота.

Хората често преживяват периоди в живота си, когато вярват, че не са обичани или нямат кого да обичат. Те развиват този начин на мислене, защото търсят удовлетворение по начини, които в началото изглеждат добри, но често ги правят притеснени и изнервени, разочаровани и празни отвътре.

Това случвало ли ви се е? Някога търсили ли сте любов и накрая да сте се почувствали неудовлетворени? Нека да ви попитам следното: Какъв вид любов търсите?

Може би си мислите, че търсите любов, но в действителност вие търсите Бога, защото Той е любов. Всяка любов, която получавате,  и която не е свързана с Бога, не е истинска любов и накрая ще ви остави с чувство на неудовлетворение.

В Библията се казва, че ние живеем в Него, движим се и съществуваме.

Това ми говори, че без Него животът не е цялостен.

Всеки търси любов, но търсите ли Божията любов? Това е единствената любов, която има значение, единствено тя е трайна и носи удовлетворение.

Молитва

Господи, аз не искам да прекарам живота си неудовлетворен, като търся любов, която не е от Теб. Ако не намирам любовта в Теб, това не е истинска любов, защото Ти си любов. Днес аз откривам любовта си в Теб.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon