Как Да Се Молим Ефективно

Как да се молим ефективно

[Да] Аз ще ви дам [Самият Аз ще го направя за вас] каквото и да поискате в Мое име [което представя всичко, което съм Аз]. ЙОАН 14:14

Достигнах до такова място в молитвения си живот, където се почувствах притеснена и объркана, така че започнах да търся отговори от Бога относно молитвата. Исках да бъда сигурна, че молитвите ми са ефективни. Исках да имам увереност, че когато се моля, се освобождава сила, която да работи в ситуацията, за която се моля. Аз исках тези неща, но честно да ви кажа, нямах увереност или сигурност за тях.

Сатана определено иска да открадне нашата увереност относно молитвата. Много хора изказват същото притеснение и объркване, които усещах и аз. Те се молят, но през цялото време се чудят дали са ефективни. Какво не е наред? Вярвам, че ние погрешно си мислим, че трябва да бъдем съвършени, за да имаме сила в молитва, но това не е така. Точно затова на нас ни е дадено името на Исус, в което да се молим!

Когато се молим в името на Исус, ние представяме на Бог Отец всичко, което е Исус, а не какви сме ние. За щастие, аз не се моля в името на Джойс. Ако го правех, никога не бих постигнала нищо! Святият Дух ни помага да се молим както трябва и името на Исус е гаранцията за отговора! Бъдете силни в молитва, защото вие имате името, което е над всяко друго име и при споменаването на това име, всяко коляно трябва да се преклони (Филипяни 2:10).


Молете се смело и очаквайте резултати!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon