Млъкнете И Знайте, Че Аз Съм Бог

Млъкнете и знайте, че Аз съм Бог

Млъкнете и знайте (разпознайте и разберете), че Аз съм Бог; ще се възвися между народите, ще се възвися на земята! ПСАЛОМ 46:10

Много хора днес се втурват от едно нещо към друго. Те са пристрастени към дейностите. И аз бях една от тях!

Дълго време чувствах, че трябва да намеря нещо, което да правя през цялото време. Аз трябваше да се включа и да бъда част от всичко, което се случваше. Мислех си, че не мога да си позволя да пропусна нещо, защото не исках да има нещо, което да се случи и аз да не знам за него. Не можех да си мълча. Трябваше да правя нещо. Аз не бях човешко същество – бях човек, който правеше нещо.

За щастие разбрах, че ако трябва да замълчим и да не взимаме нещата в свои ръце, ние ще видим удивителната сила на Бога да действа в живота ни. Ние често сме подложени на стрес в максимална степен, просто защото се опитваме да направим нещата, които само Бог може да направи. Бог иска да ни води, но за да усетим Неговото водителство, ние трябва да замълчим! Отделяйте време ежедневно, за да слушате от Него. Ние имаме две уши и само една уста, така че Бог трябва да е имал предвид, че трябва да слушаме повече, отколкото да говорим.

Когато имаме планове и идеи, ние можем да ги подчиним на Бога (като Му отдадем дължимото признание) и да се уверим че имаме мир за нещата, също както и планове за тях!


Бог дава Неговото най-добро на онези, които Му се доверяват. Мълчете и нека Той да ви разкрие Себе си като силен в живота ви.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon