На какво се надявате?

Върнете се в крепостта [на сигурност и благоденствие] вие, обнадеждени затворници; още днес възвестявам, че ще ви отплатя двойно. –ЗАХАРИЯ 9:12

Искам да ви задам един въпрос: На какво се надявате? Какво очаквате в живота? Търсите ли нещо добро да се случи, или очаквате да бъдете разочаровани?

Толкова много хора се чувстват и живеят без никаква надежда в днешно време. Обаче Исус не умря за нас , за да живеем без надежда.  Той умря, за да можем ние да се чувстваме изпълнени с надежда.

Дяволът иска да ви открадне надеждата и той ще ви излъже. Той ще ви каже, че нищо добро не може да се случи в живота ви или че добрите неща, за които ви е грижа, няма да траят дълго. Ако се борите с някаква трудна ситуация, той ще ви каже, че тя никога няма да свърши. Но останете изпълнени с надежда и запомнете, че дяволът е лъжец. Бог може да промени всичко!

Нашият Баща е добър и Той има добър план за живота ви. Ако поддържате надеждата си, особено по време на неприятности, проблеми и несигурни времена, Той ви е обещал „двойна отплата за проблемите“. Така че не се отказвайте от надеждата. Започнете да очаквате Бог да направи нещо – и то нещо добро!

Молитва

Господи, моята надежда е в Теб. Сатана е лъжец и аз няма да го слушам и няма да губя надежда. Очаквам Ти да вършиш добри неща в моя живот.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon