Не можете да карате паркирана кола

Не можете да карате паркирана кола

Направлявай стъпките ми и ги насочвай чрез Твоето Слово. (ПСАЛОМ 119:133)

Хората често питат: „Как да разбера какво иска Бог да направя с живота си?” Някои хора прекарват много години, като стоят напълно неподвижни, защото чакат да чуят глас от небесата, който да им каже какво да направят.

Най-добрият ми съвет към всеки в тази позиция е просто да направи нещо. Направете това, което мислите, че Бог може да ви призовава да направите и ако направите грешка, Той ще ви помогне да я поправите. Не прекарвайте живота си в страх от това да не направите грешка и по този начин дори да не се опитате да се покорите на онова, което вярвате, че Бог ви е говорил. Бих искала да кажа, че не можете да карате паркирана кола. Вие трябва да се движите, ако искате Бог да ви покаже по какъв път да тръгнете. Той няма нужда да ви казва: „Завийте наляво”, ако вие не отивате никъде. Но ако се движите, Той може да ви дава насоки.

Нека да вмъкна тук един мъдър съвет към вас. Има определено време, когато ние трябва да бъдем тихи, да стоим мирно и да чакаме от Бога, да се молим и да не предприемаме действия веднага. Но това не се прилага към всяка ситуация. Има време, когато единственият начин да открием Божията воля е да започнем да се движим в определена посока, да оставим Бог да ни говори и да ни води, докато се движим. Ако вървите в погрешната посока, Той ще затвори тази врата и ще отвори друга.


БОЖИЕТО СЛОВО ЗА ВАС ДНЕС: Уверете се, че сте включили на скорост и се движите, когато се молите.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon