Отговорът не е в звездите

Отговорът не е в звездите

Да не се обръщате към запитвачите на зли духове, нито към врачовете; не ги издирвайте, за да се осквернявате чрез тях. Аз съм Господ, вашият Бог. (ЛЕВИТ 19:31)

Като вярващи ние имаме достъп до Бога и до духовното царство. Можем да чуваме Божия глас и да получаваме напътствия от Него. Много хора искат духовни напътствия, но не всички ги търсят от Бога.

Много хора по света търсят съвети и насоки от звездите, от екстрасенси, гадатели и други подобни. Това е погрешно и оскърбително за Бога. Сатана заблуждава много хора по този начин. Хората търсят посока и решения за живота си, но за съжаление не са научени, че Бог ще им ги даде. Целта ми при написването на днешното посвещение е да ви кажа, че Бог иска да бъде вашият източник на информация. Той иска да ви дава ежедневни напътствия за живота ви чрез Своето Слово и Своя Дух.

Веднъж работих с една жена, която се занимаваше сериозно с астрология. Преди да вземе каквото и да било решение, тя се консултираше със звездите. Дори проверяваше подредбата на звездите, за да разбере в кой ден да си подстриже косата. Защо трябва да се консултираме със звездите, когато можем да търсим мъдрост от Бога, Който ги е създал?

Ако се изкушавате да търсите напътствия или насоки от някакъв друг източник освен от Бога, призовавам ви да се покаете, да се обърнете към Него и да помолите Святия Дух да бъде единственият ви водач в живота отсега нататък.


БОЖИЕТО СЛОВО ЗА ВАС ДНЕС

Търсете информация и напътствия само от Бога.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon