Поддържайте живота интересен

Каквато и да е задачата ви, работете я от сърце (от душа), както [дело, което се върши] за Господа, а не за хората. КОЛОСЯНИ 3:23

Животът не е замислен да бъде сив и скучен. Ние не сме създадени от Бога да вършим едно и също нещо отново и отново, докато изгуби смисъла си. Бог е креативен. Ако не мислите така, просто се огледайте около себе си. Много от животните, насекомите, растенията, птиците, дърветата и другите живи същества са уникални, нестандартни и напълно удивителни.

Вие също сте създадени да бъдете уникални, нестандартни и напълно удивителни. Ето защо смятам, че е добре от време на време да правите нещо, което изглежда скандално в очите на другите, а може би и във вашите. Направете нещо, което хората няма да очакват. Това ще поддържа живота ви интересен и няма да позволи на хората да ви поберат грижливо в малка кутийка по техен дизайн.

Една страхотна жена на седемдесет и шест години каза, че целта ѝ е да прави поне по едно скандално нещо на седмица. Не е ли това чудесна идея? Ако целенасочено и редовно правите нещо нестандартно, ще бъдете предпазени от затъването в рутина, отегчение и липса на радост в живота. Какво скандално нещо ще направите днес?


Недейте да се предавате на отегчението и да куцукате вяло по пътя си! Бъдете креативни и добавяйте забавление към всичко, което правите.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon