Стъпка По Стъпка

Стъпка по стъпка

… Онзи, Който е започнал добро дело във вас, ще го усъвършенства до деня на Исус Христос. … като развива [това добро дело] и го усъвършенства и довежда до пълно завършване и изпълнение. ФИЛИПЯНИ 1:6

Когато говоря за изцеление от емоционални рани, обичам да държа разноцветни връзки за обувки завързани на възел. Аз казвам на публиката: „Това сте вие, когато първоначално започвате процеса на трансформация заедно с Бога. Вие всички сте завързани на възел. Всеки възел представлява различен проблем в живота ви, който се е появил поради нещата, през които сте преминали. Разплитането на тези възли и оправянето на тези проблеми може да отнеме известно време и усилие, така че не се обезсърчавайте, ако това не се случи веднага.”

Ако искате да получите изцеление и да достигнете до пълно възстановяване, трябва да раберете, че изцелението е процес. Позволете на Господ да се справи с вашите проблеми и да работи във вас по Неговия начин и на Неговото време. Вашата задача е да си сътрудничите с Него в която и област да избере да започне да работи във вас първоначално.

В нашето модерно общество, в което всичко трябва да става моментално, ние очакваме всичко да бъде бързо и лесно. Господ никога не бърза и Той никога не се отказва. Понякога може да изглежда, че изобщо не напредвате. Това е, защото Господ развързва вашите възли един по един. По време на този процес ние се научаваме да се доверяваме на Бога и развиваме близко и интимно взаимоотношение с Него. Бог винаги завършва онова, което е започнал, и вие ще преживеете освобождението и победата в живота си!


Не се отказвайте!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon