Уловете Божието видение за победа във вашия живот!

Уловете Божието видение за победа във вашия живот!

Господ ще те постави глава, а не опашка, и ще бъдеш само отгоре и няма да бъдеш отдолу, ако слушаш заповедите на Господа, твоя Бог, които днес ти заповядвам, да ги пазиш и вършиш. –ВТОРОЗАКОНИЕ 28:13

Имах някои големи победи в живота си. Бог ме освободи от толкова много стари грехове, ограничения и лоши навици. Тръпката от свободата, която съм изпитала, е абсолютно удивителна и е нещо, което Бог иска всички ние да преживеем.

Все още водя битки, които трябва да спечеля и пречки, които да преодолявам и съм сигурна, че при вас също е така. Насърчавам ви да си изберете едно нещо, върху което бихте искали да започнете да работите днес.

След това започнете да виждате себе си като хора, които живеят в победата, която можете да имате чрез Христос днес. Помислете си как би изглеждал животът ви, когато сте свободни.

Аз използвам Второзаконие 28:13 като стимул. Насърчавам ви да прочетете цялата глава. Тя казва основно, че ако се покорявате на Бога, Той ще ви благослови, а ако не се покорявате на Бога, ще бъдете под проклятие. Сега, това е мощен стимул, нали ще се съгласите?

Харесва ми да работя с Бога – да побеждавам неща и да не позволявам на врага да ме управлява. Всъщност мисля, че най-вълнуващото пътуване в живота е просто да кажем: „Господи, искам да се променя. Искам да Ти бъда угоден, да Те зарадвам.“
Когато започнете да мислите по този начин, ще можете да се освободите от едно нещо и после да преминете към следващото нещо, и следващото, и съвсем скоро ще започнете да осъзнавате, че ходите във властта, която имате в Христос.

Недейте да живеете живота си без тръпката от това да израствате духовно и да се променяте или ще пропуснете добрите неща, които Бог може да направи чрез вас.

Отделете малко време днес да си представите каква личност искате да бъдете и започвайте да преследвате Божията свобода. Защото ден след ден вие и Бог можете да направите всичко!


Молитва

Господи, вярвам, че мога да преживея Твоята свобода. Днес виждам себе си като свободен човек, който мога да бъда в Теб. Дай ми сили и способности, докато аз живея, за да Ти бъда угоден и да ходя във властта, която Си ми дал.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon