РЕВОЛЮЦИЯ НА ЛЮБОВТА

От 2,2 милиарда деца по света, 640 милиона са без приличен подслон, 400 милиона нямат чиста питейна вода, а 270 милиона нямат достъп до лекарски услуги от каквото и да било естество.

За вас тези статистики така плашещи ли са, както са за мен? Надявам се да е така. Това са смайващите, отрезвяващи факти за живота по света, в който живеем. Тези неща се случват на нашата планета пред очите ни. Осъзнавам, че изнесените данни може да не се отнасят за града или държавата, в която живеете, но днес повече от всеки друг път ние сме граждани на света. Част сме от едно глобално общество, а членове от семейството на човечеството страдат по немислими и необясними начини.

Вярвам, че е дошло времето да издигнем по целия свят глас за пробуждане, да отправим вик за осъзнаване, който да ни измъкне от нашето невежество, самодоволство, неприязън към трудностите и да ни предизвика да се надигнем срещу болката и нищетата, загубата и недоимъка, неправдите и угнетението и условията на живот, които не са нито здравословни, нито достойни за хората. Наистина е настанало времето за Революция на любовта.

Свали
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon