Soha nem vagy egyedül

…íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. —M át. 28:20

Isten azt szeretné, ha tudnád: soha nem vagy egyedül. A Sátán megpróbálja elhitetni veled, hogy egyedül vagy, de ez hazugság. Megpróbál megtéveszteni azzal, hogy senki sem érti meg, hogyan érzel, de ez nem igaz. Amellett, hogy Isten veled van, sok hívő tudja, hogy mit érzel, min mész keresztül, és megértik, mit élhetsz át.

Amikor Istent követed, és szellemileg fejlődsz, a Sátán gyakran hoz nyomorúságot, hogy elbátortalanítson, és egyedül érezd magad. Emlékszem sok évvel ezelőtt Isten egy új dologra hívott el, és ehhez el kellett szakadnom sok olyan embertől és dologtól, ami kedves volt számomra. Sokszor el kell engednünk régi dolgokat és módszereket, hogy megragadhassuk az újat, amit Isten tartogat számunkra. Gyakran voltam magányos, miközben új életemet alakítottam ki, de Isten minden egyes lépésnél velem volt.

Ha magányossággal és fájdalommal küzdesz, meríts erőt Istenből. Tudd, hogy Ő veled van, és előrevisz téged. Neki van hatalma arra, hogy a gyászodat örömmé változtassa, és hogy megvigasztaljon bánatodban. Bízz Istenben teljes szívedből, és ne hagyd, hogy a sátán megfosszon bármitől, amit a sorsod kínál.


Reménykedj Isten szeretetében, és tudd, hogy Ő mindig veled van!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon