Biti uključeni

Biti uključeni

„Ja sam trs, vi loze. Tko ostaje u meni i ja u njemu, taj donosi mnogo roda. Uistinu, bez mene ne možete učiniti ništa.“ – Ivan 15:5

U našem kršćanskom hodu mnogo puta završimo s puno principa, formula i metoda, ali bez stvarne sile. To može biti istina za učenja o vjeri, molitvi, slavljenju, razmišljanju o Božjoj Riječi, proučavanju Biblije, ispovijedanju, duhovnom ratovanju i svim ostalim disciplinama o kojima smo slušali i u kojima sudjelujemo. Sve ove discipline su dobre i moramo ih poznavati, ali one same po sebi ne mogu riješiti naše probleme.

Važno je zapamtiti da, koliko god ove discipline bile dobre, one su samo kanali za primanje od Gospodina. Nisu od pomoći ako nismo priključeni na božanski izvor sile.

Uključimo se u osobni odnos s Bogom koji zahtijeva vrijeme. Nikada nećemo postići stvarnu trajnu pobjedu u našem kršćanskom životu bez uloženog vremena u osobno, intimno zajedništvo s Gospodinom. On ima poseban, individualan plan za tvoj život. Ako Ga pozoveš, On će ući u tvoje srce i komunicirati s tobom. On će te podučavati i voditi putem kojim trebaš ići.

Nauči brzo reagirati na poticaje Duha Svetoga za prisan odnos s Bogom. Odvoji se za Njega i bit ćeš nagrađen u izobilju.


Samo u Njegovoj prisutnosti primamo silu od Gospodina.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon