Bog Ima Plan

Bog ima plan

„Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu.“ – Jeremija 29:11

Ako imaš lošu sliku o sebi, to je već negativno utjecalo na tvoju prošlost, ali možeš doživjeti iscjeljenje i ne dopustiti prošlosti ponoviti se. Ohrabrujem te – pusti sve iza tebe uključujući i negativne osjećaje koje si imao prema sebi i nastavi prema stvarima koje Bog sprema za tebe. Bog ima dobar plan i svrhu za svakog od nas i određeno vrijeme kad će to ostvariti. Međutim, ne doživimo to svi. Često živimo daleko ispod standarda u kojem je Bog namjeravao da uživamo.

Godinama nisam koristila svoja prava i privilegije koje imam kao Božje dijete. Iako sam bila kršćanka i vjerovala sam da ću otići u nebo kad umrem, nisam znala da se može učiniti bilo što u vezi moje prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti. Imala sam lošu sliku o sebi i to je utjecalo na moj svakodnevni život kao i na moj pogled na budućnost.

Danas možeš prihvatiti Božju ljubav prema tebi i učiniti Njegovu ljubav osnovom da se brineš o sebi i prihvatiš sebe. Primi Njegovu potvrdu znajući da se mijenjaš i postaješ sve ono što On želi da budeš. Zatim počni uživati na mjestu gdje se nalaziš – na putu prema duhovnoj zrelosti.


Neka Bog bude Bog u tvom životu. Prepusti Njemu mjesto vozača jer On zna što radi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon