Bog nikada ne kasni

Bog nikada ne kasni

„Neka nam ne dozlogrdi činiti dobro: ako ne sustanemo, u svoje ćemo vrijeme žeti!“ – Galaćanima 6:9

Mnogi ljudi misle da su strpljivi samo zato što su morali nešto čekati. Ali strpljenje je više od čekanja. Strpljenje ima dobar, pozitivan i radostan stav u procesu čekanja. To je plod Duha koji se očituje u vjerniku koji je podložan Bogu bez obzira na njihove okolnosti. Strpljiva osoba će uvijek ostati u miru i ukazati nam na opskrbu našeg nebeskog Oca.

Često želimo da se Božji plan u našem životu dogodi upravo sada. Ali Božjem savršenom djelu treba vremena i zahtijeva od nas strpljenje. Bog ne radi po tvom rasporedu. Iako mi trčimo i žurimo, Bogu se nikada ne žuri. Potrebno Mu je vrijeme da, na svom remek djelu, sve učini promišljeno i kako treba, s pažnjom i preciznošću.

Mi smo Božje remek djelo (Efežanima 2:10). On je Dizajner i On stvara nešto lijepo iz tvog života. Čini se da je Božje vrijeme Njegova mala tajna. Biblija nam obećava da nikada neće zakasniti, ali također sam i sama otkrila da On obično ne rani. Što god radio, ne možeš požurivati Boga. Stoga te potičem da uživaš dok čekaš.


Uživaj gdje se nalaziš na putu do mjesta kamo ideš!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon