Bog uzrokuje da se stvari dogode u točno pravo vrijeme

Bog uzrokuje da se stvari dogode u točno pravo vrijeme

„Jer viđenje je tek za određeno vrijeme, ali na kraju će progovoriti i neće slagati. Ako se i oteglo, čekaj na nj — jer sigurno će doći, neće zakasniti.“ – Habakuk 2:3

Čekaš li da se želje tvog srca počnu manifestirati? Moliš li za slobodu od straha ili od drugih stvari koje te drže da još uvijek ne vidiš svoje snove kako se ostvaruju? Čekaš li i moliš li za spasenja prijatelja i porodice? Vjeruješ li Bogu za proviđenje tvoje potrebe, milost, promoviranje, čast i za sve blagoslove koji se mogu naći u Njegovoj Riječi?

Jesi li umoran od čekanja na odgovorene molitve? Ako si frustriran i pitaš se: „Kada, Bože, kada?“, važno je da znaš – Božje vrijeme je često misterija. On nikad ne radi stvari po našem rasporedu, ali ipak Njegova Riječ nam obećava da neće zakasniti, ni jedan jedini dan.

Bog uzrokuje da se stvari dogode u točno pravo vrijeme! Tvoj posao nije shvatiti kada je to vrijeme, nego da čvrsto odlučiš da nećeš odustati dok ne stigneš do cilja i živiš u radikalnim blagoslovima Božjim! Što više vjeruješ Isusu i držiš svoj pogled usredotočen na Njega, više života ćeš imati. Povjerenje u Boga donosi život. Vjera donosi odmor. Zato prestani pokušavati sve shvatiti i dopusti Bogu da bude Bog u tvom životu.


Molitva

Bože, znam da je Tvoj trenutak savršen čak i kad se umorim od čekanja. Pomozi mi vjerovati Tebi i počivati u Tvom planu koji imaš za mene.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon