Gledati naprijed

Gledati naprijed

„Tada Onaj što sjedi na prijestolju reče: „Evo, sve činim novo!“ I doda: “Napiši: Ove su riječi vjerne i istinite.“ – Otkrivenje 21:5

Toliko ljudi živi jadno jer su sukobljeni i osjećaju se opterećeni greškama iz prošlosti. Ako si bio nesretan ili obeshrabren zbog stvari koje su se dogodile u tvojoj prošlosti, ohrabrujem te da promijeniš način razmišljanja i usmjeriš fokus na potpuno novi smjer. Odluči biti ono što Bog želi da budeš, imati ono što Bog želi da imaš i primiti ono za što je Isus umro da bi ti dao.

Tvoj novi život u Kristu znači da su ti potpuno oprošteni svi tvoji grijesi. Bog je izbrisao tvoju prošlost i nastanio se u tvom srcu. Možeš ostaviti prošlost i biti uzbuđen oko svoje budućnosti.

Kad se osjećaš obeshrabreno, reci: „Neću više živjeti u ropstvu. Ne mogu učiniti ništa u vezi s onim što sam učinio u prošlosti, ali mogu učiniti nešto u vezi svoje budućnosti. Uživat ću u svom životu i imat ću ono za što je Isus umro. Otpuštam svoju prošlost i nastavljam od danas tražiti Boga!


Jučer je povjest. Sutra je misterija. Danas je dar Božji.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon