Ispunjen Duhom Svetim

Ispunjen Duhom Svetim

„Kruh naš svagdanji daj nam svaki dan!“ – Luka 11:13

Svi moramo biti stalno ispunjeni Duhom Svetim. Kao vjernici u Isusa, imamo Duha Svetoga, koji nas možda ne može dovoljno koristiti jer Mu se nismo u potpunosti predali. Dugi niz godina, to je bio slučaj sa mnom sve dok nisam dosegnula kritičnu točku u svom životu gdje više nisam bila spremna šepati dan za danom bez prave pobjede.

Molila Boga da učini ‘nešto’ i bila bih otvorena za Njegov plan! Ne bih ni znala što mi treba, ali Bog je znao. Uvijek je vjeran izaći nam u susret i pomoći nam doći do mjesta gdje trebamo biti.

Morala sam biti ispunjena Božjim Duhom, i po Njegovoj milosti i milosrđu, bila sam. Još uvijek redovito molim Boga da me ponovno ispuni svojom prisutnošću i snagom i omogući mi da budem sve ono što On želi da budem. Potrebna nam je snaga Duha Svetoga da bismo izvršili Božju volju. Nikada nemoj ovisiti o sebi jer bez Njega ne možeš učiniti ništa (Ivan 15:5).

Svakodnevno traži puninu Božjeg Duha i doživjet ćeš divnu bliskost s Bogom. Kad Duh Sveti siđe na tebe, primi silu da Mu budeš svjedok. Kad vjeruješ da te Božja sila osposobljava i jača, to će te promijeniti na nevjerojatne načine.


Traži i primi silu Duha Svetog u svom životu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon