Kad se osjećaš obeshrabreno

Kad se osjećaš obeshrabreno

„Radujte se Jahvi i kličite, pravedni, kličite svi koji ste srca čestita!“ – Psalam 32:1

Ljudi iz svih životnih sfera imaju napade obeshrabrenja i očaja. Mnogo je temeljnih uzroka očaja i imamo na raspolaganju različite tretmane kako se suočiti i nositi s tom. Neki su učinkoviti, ali mnogi nude samo privremeno rješenje. Dobra vijest je da nas Isus može izliječiti i izbaviti od obeshrabrenja. On može vratiti naš život u život radosti i mira.

Ako vjeruješ u Isusa Krista, radost Gospodnja je već u tebi. Čak i kad se čini da se ne osjećaš radosno, možeš iskoristiti tu radost i osloboditi ju vjerom. Možeš doživjeti ono što je tvoje kao rezultat tvoje vjere u Isusa Krista. Božja je volja da doživiš radost!

Davno sam imala problem s obeshrabrenjem i očajem. No, hvala Bogu, naučila sam da ne moram dopustiti da me savladaju negativni osjećaji. Naučila sam kako osloboditi radost Gospodnju u svom životu! Kad obeshrabrenje dođe, nemoj ga prihvatiti i slagati se s tim već se ohrabri gledajući Božja obećanja i dopuštajući im da te ispune nadom. Bez obzira na to što si prošao u životu ili prolaziš trenutno, obeshrabrenost to neće promijeniti. Bez obzira što si izgubio, ostalo ti je još mnogo. Prestani živjet u prošlosti i zamoli Boga da ti pokaže budućnost koju je isplanirao za tebe!


Kada si u kušnji da se obeshrabriš, reci ‘ne’ toj kušnji i ostani pozitivan iščekujući nešto dobro da se dogodi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon