Ključ kako zauzeti obećanu zemlju

Ključ kako zauzeti obećanu zemlju

„Njegovo smo, naime, stvorenje, stvoreni u Kristu Isusu radi djela ljubavi koja Bog unaprijed pripremi da u njima živimo.“ – Efežanima 2:10

Bog te želi voditi u svoju obećanu zemlju. Na kraju, ti si novo stvorenje u Kristu, nanovo rođen da bi mogao živjeti dobar život koji ti je On pripremio. Ako želiš slijediti Boga u to, On će te prvo morati pripremiti, što znači – neke stvari će se morati promijeniti.

Nemoj se bojati promjene. Promjena znači prestati raditi nešto što radiš i početi raditi neke stvari koje do sad nisi radio. Na primjer, prestati razmišljati negativno i počni razmišljati pozitivno; prestati boraviti u svojoj zoni udobnosti i iskorači izvan, prestati odugovlačiti i počni uzimati mogućnosti koje ti se pojavljuju.

Nije dovoljno samo čitati i govoriti o obećanoj zemlji. Odluči zauzeti tvoju obećanu zemlju. Bog je dobar, odvest će te tamo. Samo budi spreman slijediti i prihvatiti pozitivne promjene koje Bog želi donijeti u tvoj život i pripremiti te da budeš blagoslov drugima.

Molitva:

Duše Sveti, pokaži mi promjene koje moram učiniti da bih ušao u svoju obećanu zemlju. Hvala što me pripremaš da budem blagoslov drugima i ispunim sudbinu koju imaš za mene.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon