Ključ za Božje pomazanje

„Ovo je moje posvećeno ulje za pomazanje od koljena do koljena… Ne smije se polijevati po tijelu običnoga čovjeka.“ – Izlazak 30:31-32a

Nemam što ponuditi ljudima osim Božjeg pomazanja (prisutnosti i sile) koje je nad mojim životom. Nisam fensi; ne pjevam lijepo niti radim druge stvari koje bi mogle oduševiti ljude. Jednostavno govorim istinu Božje Riječi. Nudim biblijski uvid u život u pobjedi i pokoravanje Bogu na praktičan način. Govorim ljudima kako se promijeniti kako bi mogli više uživati ​​u svom životu i govorim im kako duhovno rasti. Podučavam Božju Riječ na načine koji im pomažu u svakodnevnom životu. Po Božjoj milosti, ova služba doseže milijune ljudi širom svijeta, ali moram imati Božje pomazanje da bih činila ono na što me pozvao – ili ono što radim neće imati nikakvu vrijednost. Naučila sam da neću nositi Božje pomazanje ako ne hodam u ljubavi jer Bog ne pomazuje tjelesnost (naše vlastite želje i sebične stavove ili ponašanja). U današnjem stihu čitamo da kada se ulje za pomazanje izlijevalo na svećenike u Starom zavjetu, ništa od toga se nije smjelo polijevati na tijela običnih ljudi. Bog ne pomazuje tjelesno ponašanje.

Doista moramo hodati u ljubavi jer to pomaže i povećava pomazanje u našem životu, a pomazanje je ono što nas osnažuje da činimo ono na što nas je Bog pozvao. Božje pomazanje je Njegova prisutnost i snaga i omogućuje nam da s lakoćom činimo ono što nikada ne bismo mogli postići u svojoj snazi. Svi trebamo Božje pomazanje. Osoba ne mora raditi na takozvanom ‘duhovnom’ poslu da bi trebala Božje pomazanje. Potrebno nam je da bismo bili dobri roditelji, imali dobre brakove, bili dobri prijatelji i doslovno u svemu što radimo.

BOŽJA RIJEČ ZA TEBE DANAS:

Potrebna ti je Božja prisutnost i sila (pomazanje) kako bi imao uspjeh u svemu što radiš.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon