Kupljeni Krvlju Kristovom

Kupljeni krvlju Kristovom

„U kome, njegovom krvlju, imamo otkupljenje, otpuštenje prijestupa po bogatstvu Njegove milosti.“ – Efežanima 1:7

Objavi glasno nad sobom: „Kupljen sam i očišćen od grijeha dragocjenom cijenom koja je plaćena za mene i sada sam Božje dijete!“

Oslobođen si od grijeha i ‘smrti’ koju grijeh donosi. Brige, tjeskobe i strah su oblici smrti. Također, svađa, gorčina i nepraštanje su oblici smrti. Isusova krv je jedini protuotrov za smrt.

Isusova krv je dragocjena pred Ocem i trebala bi biti dragocjena za nas. Dragocjena stvar je nešto što štitimo, nešto s čime smo pažljivi i nešto od čega se ne želimo rastati. Isusova krv je dragocjena i daje nam mogućnost biti blizu svog nebeskog Oca. Njegova je žrtva podigla veo između Boga i čovjeka, i sada imamo slobodan pristup i priliku za bliskost i intimu s Bogom (Hebrejima 10: 18-22).

Isusova krv nas čisti od grijeha i neprestano će nas čistiti (1. Ivanova 1: 9). Njegova je krv poput moćnog sredstva za čišćenje. Baš kao što naša krv djeluje kako bi naša tijela očistila od svih otrova, tako nas i Isusova krv neprestano čisti od grijeha u svakom obliku i manifestaciji.


Imaj vjere u silu krvi Kristove koja će te nastavljati čistiti od svake vrste grijeha.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon