Mir u svim okolnostima

Mir u svim okolnostima

„Svu svoju brigu povjerite Njemu jer On se brine za vas.“ – 1. Petrova 5:7

Velika stvar koju možemo doživjeti je mir koji nailazi svaki razum (Filipljanima 7). Kad bi sudeći po svim okolnostima u tvom životu trebao biti uznemiren, poljuljan i zabrinut, a ipak imaš mir, to je nešto što se ne može objasniti. Svijet je gladan ovakve vrste mira. To je nešto što se ne može ni kupiti ni prodati već je besplatni dar od Boga koji dolazi iz duboke, prebivajuće bliskosti s Njim i vodi do neizrecive radosti.

Mir dolazi kad svoj teret predaš Gospodinu, kada odlučiš svoju brigu baciti na Njega umjesto da ju čuvaš za sebe. Što prije to učiniš, to bolje. Predaj svoje probleme Bogu čim se dogode. Nemoj ih ni pokušavati riješiti sam. Što duže čekaš, teže ćeš se osloboditi brige i tjeskobe.

Budući da je Bog obećao da je uvijek s nama, možemo imati nevjerojatan mir i radost…čak i usred nevolje. To nam može dati samo On. To je ono što znači imati mir koji je iznad svakog razumijevanja.


Vjernik koji je iskusio Božji mir kroz svoje blisko zajedništvo s Isusom može imati mir čak i usred najgorih životnih oluja.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon