Misli ispunjene Božjom ljubavi

Misli ispunjene Božjom ljubavi

„Ljubljeni, ljubimo jedni druge jer ljubav je od Boga; i svaki koji ljubi, od Boga je rođen i poznaje Boga.“ – 1. Ivanova 4:7

Što više razmišljamo o Božjoj bezuvjetnoj ljubavi prema nama, to je sve više doživljavamo. Pozivam te da prakticiraš biti svjestan Božje ljubavi prema sebi. U Efežanima 3, Pavao se molio da ljudi osobno dožive Božju ljubav. To je život koji Bog želi da živimo, život u kojem zaista poznajemo i doživljavamo Njegovu beskrajnu, bezuvjetnu ljubav.

Postala sam svjesna Božje ljubavi prema meni kroz proučavanje biblijskih stihova koji govore o Njegovoj ljubavi. Meditirala sam na njima i govorila ih. Činila sam to iznova i iznova mjesecima, i tijekom tog perioda, otkrivenje Njegove bezuvjetne ljubavi prema meni je postajalo za mene sve veća stvarnost. Ista stvar se može dogoditi tebi. Ako proučavaš Božju Riječ i stojiš na svakom obećanju Očeve ljubavi, naučit ćeš živjeti u otkrivenju koje te mijenja jer si voljen. Zamisli to ovako: U životu nema nijednog trenutka kada nisi voljen.


Voljen si!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon