Mostovi umjesto zidova

Mostovi umjesto zidova

„Ta na to ste pozvani jer i Krist je trpio za vas i ostavio vam primjer da idete stopama njegovim.“ – 1. Petrova 2:21

Naučio sam graditi mostove umjesto zidova koje sam nekada gradila oko svog života. Snagom milosti i Božjeg oproštenja sve teške i nepravedne stvari koje su mi se dogodile u životu pretvorene su u autoceste kojima drugi mogu proći kako bi pronašli istu slobodu koju sam i ja pronašla.

Bog nije pristran (Djela apostolska 10:34). Ono što je učinio za mene, učinit će i za tebe. Postajući prisniji s Gospodinom, možeš pronaći istu slobodu koju sam ja pronašla, a možeš postati i most za druge, umjesto zida koji ih isključuje.

Isus je za nas osigurao put do Boga. On je postao autocesta preko koje možemo proći. On se žrtvovao za nas, a sada kada imamo dobrobiti od njegove žrtve, daje nam priliku da se žrtvujemo za druge kako bi mogli ubrati iste dobrobiti u kojima mi uživamo.

Umjesto da isključuješ ljude, predlažem ti da zamoliš Boga da ti otvori oči i vidiš druge onako kako ih On vidi. Voli ih, opraštaj im i usmjeri ih prema Bogu kako bi On mogao izliječiti njihove rane i ispuniti ih mirom i radošću.


Postoji puno izgubljenih ljudi u svijetu koji trebaju nekoga tko će im pokazati put. Želiš li to biti ti?

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon