Najbolje vrijeme koje možeš provesti

Najbolje vrijeme koje možeš provesti

„Zato nek’ ti se moli pobožnik svaki u času nevolje. Kad bujice silne navale, njega neće stići.“ – Psalam 32:6

Jednostavno je: što više vremena provodiš s Bogom, to si više povezan s Njegovom silom. David govori da smo zaštićeni u skrovitom mjestu Božje prisutnosti (Psalam 91:1). Kad provodimo vrijeme u Božjoj prisutnosti, u molitvi i u Njegovoj Riječi, nalazimo se na tajnom mjestu. Tajno mjesto je divno mjesto mira i odmora!

Silna je pomisao da nam je veličina Božja dostupna kao vjernicima. Znajući ovo, pa zašto uopće ne provesti vrijeme s Gospodinom? Čak bi i Isus ustajao rano ujutro kako bi bio nasamo s Ocem. Znao je vrijednost boravka u Božjoj prisutnosti. Mi crpimo snagu i mudrost jedino u Božjoj prisutnosti!

Najbolja stvar koju možemo učiniti jest posvetiti dio svog vremena u zajedništvu s Bogom. Pokušaj ne biti legalista u vezi s tim, ali pokušaj sačuvati kontinuitet. Razgovarajte s Bogom o svemu što ti je na srcu – On je zainteresiran za sve što te zanima ili zabrinjava. Ponekad ćeš možda htjeti slušati slavljenje i slaviti Boga; drugi put ćeš možda poželjeti mirno sjediti i uživati u tišini. Odvoji vrijeme za boravak u Božjoj prisutnosti i dopusti da te Duh Sveti povede na nevjerojatno putovanje bliskosti s Gospodinom!


Vrijeme provedeno u skrovitom mjestu Božje prisutnosti mijenja tvoju osobnost na Božju sliku.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon