Nastavi se probijati

„Braćo, ja nipošto ne smatram da sam već dohvatio. Jedno samo: što je za mnom, zaboravljam, za onim što je preda mnom, prežem, k cilju hitim, k nagradi višnjeg poziva Božjeg u Kristu Isusu.“ – Filipljanima 3: 13-14

Naši odnosi s Bogom su progresivni i svi prelazimo s niže na višu razinu. Nitko nikada ne vlada komunikacijom s Bogom, jer nema ograničenja u dubini odnosa koji možemo imati s Njim; ona samo raste, produbljuje se i postaje sve jača.

Naša sposobnost da čujemo Njegov glas razvija se i poboljšava s vremenom. Vremenom i vježbanjem postajemo bolji u dijeljenju stvari iz naših srca s Bogom i postajemo vještiji i iskusniji u slušanju Njegovog glasa i razumijevanju onoga što nam govori.

Nikada ne postajemo certificirani stručnjaci za molitvu i ne prestajemo učiti komunicirati s Njim; naša iskustva samo postaju sve bogatija i bolja.

Bog ima toliko toga za tebe, i premda možda nisi stigao na krajnje odredište, možeš zahvaliti Bogu što si na putu koji će te tamo odvesti. Sve dok napreduješ, stvarno nije važno puziš li, hodaš ili trčiš. Samo nastavi probijati se naprijed!

BOŽJA RIJEČ ZA TEBE DANAS:

Dobro si i na putu si.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon