Ništa nije nemoguće

Ništa nije nemoguće

„Jer Bogu ništa nije nemoguće…“ – Luka 1:37

Ljudi koji misle pozitivno mogu vidjeti potencijal čak i u bezizlaznim situacijama, dok oni koji misle negativno, brzo nađu neke probleme i nedostatke.

To ide mnogo dalje od pitanja  je li čaša ’napola puna’ ili ’napola prazna’ i proteže se na stvarno donošenje odluka i poduzimanje akcija koje se temelje na pozitivnom ili negativnom razmišljanju.

Jesi li ikada primijetio kako negativno razmišljanje izbaci stvari izvan njenih proporcija?

Problemi počinju izgledati veći i teži nego što jesu. Ponekad problem može izgledati  nerješiv, ali negativno  razmišljanje zaboravlja da Bogu ništa nije nemoguće.

Razmišljanje o Božjoj Riječi oslobodit će te negativnosti i pomoći ti usredotočiti se na to tko je Bog. Pozitivan način razmišljanja utemeljen na Božjoj Riječi zna da ništa nije iznad Boga. On je uvijek tu.

Vjerovala sam Bogu i Njegovoj Riječi i iskusila sam silu koja mi je dostupna kroz Boga kad Mu vjerujem više od mojih okolnosti. Moramo se uvijek sjetiti

da Bogu ništa nije nemoguće.

Molitva:

Gospodine, jasno mi je da nemam što dobiti iz negativnog razmišljanja. Znam da si tu čak i u nemogućim situacijama. Biram vidjeti pozitivnu stranu u svim situacijama, kao što me Tvoja Riječ uči.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon