Ništa nije nemoguće

Ništa nije nemoguće

„Jer Bogu ništa nije nemoguće…“ —Luka 1:37

Ljudi koji misle pozitivno mogu vidjeti potencijal čak i u bezizlaznim situacijama, dok oni koji misle negativno, brzo nađu neke probleme i nedostatke.

To ide mnogo dalje od pitanja  je li čaša ’napola puna’ ili ’napola prazna’ i proteže se na stvarno donošenje odluka i poduzimanje akcija koje se temelje na pozitivnom ili negativnom razmišljanju.

Jesi li ikada primijetio kako negativno razmišljanje izbaci stvari izvan njenih proporcija?

Problemi počinju izgledati veći i teži nego što jesu. Ponekad problem može izgledati  nerješiv, ali negativno  razmišljanje zaboravlja da Bogu ništa nije nemoguće.

Razmišljanje o Božjoj Riječi oslobodit će te negativnosti i pomoći ti usredotočiti se na to tko je Bog. Pozitivan način razmišljanja utemeljen na Božjoj Riječi zna da ništa nije iznad Boga. On je uvijek tu.

Vjerovala sam Bogu i Njegovoj Riječi i iskusila sam silu koja mi je dostupna kroz Boga kad Mu vjerujem više od mojih okolnosti. Moramo se uvijek sjetiti

da Bogu ništa nije nemoguće.


Molitva

Gospodine, jasno mi je da nemam što dobiti iz negativnog razmišljanja. Znam da si tu čak i u nemogućim situacijama. Biram vidjeti pozitivnu stranu u svim situacijama, kao što me Tvoja Riječ uči.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon