Ponekad samo trebaš zakoračiti

Ponekad samo trebaš zakoračiti

„A Natan odgovori kralju: „Idi i čini sve što ti je na srcu jer je Jahve s tobom.“ – 2. Samuelova 7:3

Postoji li nešto za čim čezneš, ali dugo čekaš? Postoji li nešto što je Bog stavio u tvoje srce, ali si oklijevao iskoračiti?

Vjerujem da je Božje vrijeme jako važno i svakako ne mislim da bismo trebali žuriti u bilo čemu, a da prije nismo molili za to i primili božanski savjet. Međutim, primijetila sam da neki ljudi provode svoj životu ‘čekanju’. Oni čekaju i kad bi trebali iskoračiti.

Nema ničeg stresnijeg od kraja dana, mjeseca, godine, a da nisi osjetio da si se približio ostvarenje svog sna ili cilja. Bog ne želi da živiš u frustraciji. Želi da tražiš Njegovu volju, a zatim učiniš korak. Ako promašiš Njegovu volju, On će te vratiti na pravi put.

Važan je stav tvog srca. Bog se raduje kad vidi tvoj korak u vjeri, pokušaj da Mu ugodiš i ispuniš Njegovu volju za Tvoj život. Zato se nemoj bojati. Napravi korak i gledaj kako Bog počinje djelovati u tvom životu.


Bog će u tvoje srce staviti želju i pomoći će ti da je ostvariš. Tvoj je posao jednostavno iskoristiti svoju vjeru da napraviš korak prema tom cilju.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon