Primanje Božje sile kroz molitvu

Primanje Božje sile kroz molitvu

„On, pošto u vrijeme svog zemaljskog života prikaza molitve i prošnje s jakim vapajima i sa suzama onomu koji ga je mogao spasiti od smrti, bijaše uslišan zbog strahopoštovanja.“ – Hebrejima 5:7

Molitva je tako moćna jer pridružuje srca ljudi na zemlji Božjem srcu na nebu. Kada molimo, mi se povezujemo s Bogom, a On utječe na naš svakodnevni život izvan našeg shvaćanja.

Vjerujem da je molitva jedna od najvećih sila, dostupna u cijelom svemiru. Ovo se može činiti kao odvažna izjava, ali to je istina!

Molitva otvara vrata Božjem djelovanju. Molitvom tražimo Božju silu da donese mudrost, smjer, ohrabrenje i čudesan proboj. Ona nas povezuje s Božjom silom i zato je to veća sila od bilo čega što možemo zamisliti.

Čak je i Isus morao moliti i primati tu istu silu dok je hodao zemljom.

Samo Božja sila može donijeti mir i radost, podariti mudrost, osjećaj vrijednosti i svrhu života u život osobe i činiti svaku vrstu čuda.

Želiš li vidjeti tu silu kako radi u tvom životu? Ako želiš, neka ti molitva postane prioritet.

Molitva:

Gospodine, moć molitve je apsolutno zapanjujuća. Želim se povezati s Tobom i vidjeti Tebe kako radiš u mom životu. Zato se sada obavezujem da ću stajati u molitvi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon