Raduj se svaki dan

Raduj se svaki dan

„Ovo je dan što ga učini Jahve: kličimo i radujmo se njemu!“ – Psalam 118:24

Jedna od mojih najvećih želja u službi je vidjeti ljude kako u potpunosti uživaju u kvaliteti života koju nam je Isus dao – ne samo čitati o tome ili pričati o tome, već hodati u njoj i doživjeti to kao svakodnevnu stvarnost.

Mnogi ljudi, uključujući i mene, iznimno su usmjereni na cilj. Toliko smo usredotočeni na sutra da često ne uspijevamo cijeniti i uživati u današnjem danu jer uvijek razmišljamo unaprijed, gledamo na sljedeći događaj, dovršavamo sljedeći zadatak ili provjeravamo popis naših zadataka.

Naše ubrzano društvo, pod velikim pritiskom, potiče nas da postignemo što je više i brže moguće kako bismo tada mogli postići još više. S godinama sam naučila da intenzivna težnja jednom cilju za drugim može uzrokovati da propustimo dio užitaka koji nam život nudi. Bog ima ciljeve i planove koje želi ispuniti tijekom našeg zemaljskog života, ali također želi da uživamo i maksimalno iskoristimo svaki dan koji živimo. Bog me često podsjeća da živim trenutak!

Što se više približavaš Bogu, to ćeš više shvaćati da je u redu zapravo usporiti i uživati u svom životu u Njemu. Božja želja je da svakodnevno doživljavaš Njegovu ljubav, Njegov mir i Njegovu radost.


Danas je dan koji ti je Bog dao; odluči se radovati i biti sretan danas.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon