Raduj se u nadi da ćeš iskusiti Božju naklonost

Raduj se u nadi da ćeš iskusiti Božju naklonost

„Po Njemu imamo u vjeri i pristup u ovu milost u kojoj stojimo i dičimo se nadom slave Božje.“ – Rimljanima 5:2

Biblija je ispunjena obećanjima punim nade za tebe i mene. Imamo pristup Božjoj prisutnosti. On nas želi izliječiti od naših bolesti. Pobrinut će se za sve naše bolesti. Postoji toliko toga…previše i za brojati! Zato je toliko tužno kad kršćani propuste Božja obećanja zbog nedostatka vjere.

Pitanje za tebe: Očekuješ li ta obećanja? Dobre stvari ti se počnu događati kad se raduješ nadi da ćeš doživjeti Božju naklonost u svakodnevnici. U Luki 2:52 stoji pisano da po Kristu imamo…pristup u ovu milost…

Ti i ja imamo pristup Božjoj naklonosti i milosti po vjeri. Možemo rasti u toj naklonosti i iskusiti Njegova obećanja poput Isusa. Pa čak i ako ne vidiš ove stvari sada u svom životu, možeš se radovati i staviti svoju nadu u Boga znajući da će one doći.

Sve što je u Bibliji, obećano je za nas. Zato se raduj u nadi da ćeš sada iskusiti Božju slavu i On će učiniti nevjerojatne stvari u Tvom životu.


Molitva:

Bože, očekujem i radujem se Tvojim obećanjima za mene. Vjerujem da možeš ostvariti sve što si mi obećao kroz Tvoju Riječ.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon