Snažno ljubljen

Snažno ljubljen

„U ovom je ljubav: ne da smo mi ljubili Boga, nego – On je ljubio nas i poslao Sina svoga kao pomirnicu za grijehe naše.“ – 1. Ivanova 4:10

Mnogi od nas vjeruju da Bog voli svijet, ali nismo toliko sigurni u Njegovu ljubav osobno prema nama, ili možemo osjećati Božju ljubav kad smo dobri, ali ne i kad pogriješimo i činimo grijeh. Božja ljubav se temelji na tome tko On jest, a ne na onome što radimo. On nas nikada ne prestaje voljeti, čak ni jedan trenutak našeg života!

Bog te voli! Ti si za njega poseban. Ne voli te jer si dobra osoba ili radiš sve kako treba. On te voli jer je On ljubav. Ljubav nije nešto što Bog čini; to je ono Tko On jest.

Božja ljubav se ne može zaraditi niti zaslužiti. Mora se primiti vjerom. On je vječni Bog i ne umara se. Mnogi od nas misle da smo iscrpili Boga svojim neuspjesima i pogreškama, ali ne trebaš tako razmišljati. Možda ne voli uvijek sva tvoja djela, ali voli tebe. Ljubav je Njegova nepogrešiva priroda. Bez obzira koliko žarko tražiš Božju volju, ali ako nisi primio otkrivenje Božje ljubavi, nećeš daleko stići.

Dopusti Bogu da te voli. Primi Njegovu ljubav. Meditiraj o tome. Neka te ojača i privuče u bliski odnos s Njima, a zatim potraži priliku da tu ljubav podijeliš s drugima.


Čak i da si sam na svijetu, Isus bi i dalje prošao svu patnju samo zbog tebe.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon