Svjetiljka i svjetlo

„Tvoja riječ nozi je mojoj svjetiljka i svjetlo mojoj stazi.“ – Psalam 119:105

Ne postoji ništa natprirodnije od Božje Riječi koja nam je dana božanskim nadahnućem Duha Svetoga koji govori kroz Njegove proroke i učenike. Biblija ima odgovor na svako pitanje koje bismo ikada mogli imati. Riječ Božja puna je životnih načela, istinitih priča o Božjem milosrđu prema ljudskom ponašanju i bogatih parabola ispunjenih važnim istinama za svaku osobu na Zemlji.

Biblija je osobno pismo tebi i meni. Govori nam sve što trebamo znati. Postoje slučajevi kada nam Bog govori nešto što nije u određenom poglavlju ili stihu, ali ako zaista govori, ono što čujemo uvijek će biti u skladu s Njegovom Riječi. Bog će nam govoriti i voditi nas u svakoj situaciji dok Ga tražimo kroz Njegovu Riječ. Kad trebam čuti od Boga o nečem određenom, često me podsjeti na stih koji mi jasno daje odgovor koji tražim.

Slušati Božji glas (pod vodstvom Duha Svetoga) tijekom svakog dana postao mi je prirodan način života otkako sam primila ispunjenje Duhom Svetim. Bog daruje svoj Duh svima koji traže (vidi Luka 11:13), a Duh Sveti pomaže nam razumjeti Božju Riječ kako bismo mogli primijeniti njezinu mudrost na svoj život.

BOŽJA RIJEČ ZA TEBE DANAS:

Čitaj Božju Riječ kao osobno pismo napisano samo za tebe.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon