Ti imaš potencijal

Ti imaš potencijal

„Isus ih pogleda i reče:“Ljudima je to nemoguće, ali nije Bogu; jer – Bogu je sve moguće.“ – Marko 10:27

Zapanjujuće je koliko ima darovitih ljudi koji samo sjede na marginama života i ne čine ništa. Nikada ne iskorače naprijed koristiti darove koje im je Bog dao jer, prije svega, ne vjeruju da imaju neki dar. Jesi li ti takva osoba?

Bog je svakom od nas dao darove, talente i sposobnosti. On ima veliki plan za tvoj život i opremio te je da činiš velike stvari za Njegovo Kraljevstvo. Ali sve dok ne vidiš sam sebe onako kako te On vidi i ne vjeruješ Njemu da te osposobio koristiti te darove, nećeš moći živjeti u punom potencijalu koji u Bogu imaš.

Ako se boriš s niskim samopoštovanjem, lošom slikom o sebi i nedostatkom samopouzdanja, želim da znaš – Bog te je stvorio sa nevjerojatnim potencijalom.
Kada se pouzdaš u Boga i vjeruješ da možeš činiti sve ono što On kaže da možeš, ispunit ćeš Njegovu sudbinu za svoj život.
Zapamti,’Bogu je sve moguće’. Kada staviš svoje povjerenje u Njega, bit ćeš slobodan živjeti u svom punom potencijalu.


Molitva

Bože, pomozi mi vidjeti samoga sebe Tvojim očima, s darovima i talentima koje si mi dao. Vjerujem da si stavio u mene velik potencijal jer si velik Bog. Danas stavljam cijelo svoje povjerenje u Tebe i vjerujem da je s Tobom sve moguće!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon