Učini Boga svojim prioritetom

Učini Boga svojim prioritetom

„Za jedno molim Jahvu, samo to ja tražim: da živim u Domu Jahvinu sve dane života svoga, da uživam milinu Jahvinu i Dom Njegov gledam.“ – Psalam 27:4

Život ne bi trebao biti kompliciran. Isus nije umro da bismo mi živjeli komplicirane, frustrirane i jadne živote. U Ivanu 10:10 piše da je On došao da bismo imali život u izobilju; imati život i uživati u njemu. Minuta svega i svačega komplicira stvari i krade radost. Moramo naučiti prestati se nervirati i prestati živjeti pretjerano zauzetim načinom života.

Suprotan način života je jednostavnost. Jednostavnost znači “Jedan, koji se sastoji od jedne stvari, jednostavan.” Bog me je naučio živjeti jednostavan život. Pokazao mi je da se ovakav način života odnosi samo na prioritet.

On samo želi da sve u našem životu bude vezano za Njega, o Njemu i oko Njega. U svojoj Riječi nam govori da nećemo naslijediti Njegovo kraljevstvo ako mu ne dođemo jednostavno kao mala djeca i kažemo: „Vjerujem.“

To gotovo zvuči prejednostavno i htjet ćeš to malo zakomplicirati, ali nemoj! Božji plan za tebe je jednostavan. Možda u tvojim mislima to izgleda kao da nema smisla, ali nema ništa komplicirano kod Gospodina i On ne želi da budeš kompliciran. Dođi k Njemu danas i reci: „Vjerujem.“ Učini Ga svojim prioritetom.

Molitva:

Bože, vjerujem u Tebe. Ne želim živjeti opterećeno komplikacijama. Zato danas tražim život u jednostavnosti čineći Tebe jedinim prioritetom. Vodi me u svoj jednostavan  plan za moj život.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon