Više nego dovoljan

Više nego dovoljan

„Ako nas ono bilo u čem osuđuje. Jer Bog je veći od našega srca i znade sve.“ – 1. Ivanova 3:20

Krivnja i osuda su veliki problem mnogih vjernika. Sotona uživa kad se mi osjećamo loše zbog sebe. Nikada nam ne govori dokle smo stigli, nego nas neprestano podsjeća koliko daleko još moramo ići.

Kad neprijatelj napadne, možete mu reći: „Nisam tamo gdje trebam biti, ali hvala Bogu, nisam ni gdje sam bio. Dobro sam i na putu sam. ”

Možemo se, poput Davida, naučiti ohrabrivati u Gospodinu (1. Samuelova 30:6). Nitko od nas nije došao u stanje savršenstva i ne možemo postati savršeni. Posvećenje koje Duh Sveti čini u našem životu je proces, stoga nauči uživati u tom procesu.

Biblija nas uči da možemo primiti potpuno oproštenje naših grijeha (potpunu slobodu od osude) kroz krv Isusa Krista. Ne trebamo dodavati svoju krivnju Njegovoj žrtvi. On je više nego dovoljan.

Isus je već učinio sve što se trebalo učiniti – posao je završen. Našao je način kako da ti oprosti. Sve što trebaš učiniti jest primiti ga. Oproštanje je potpuno besplatno!


Ne dopusti da ti đavo ispuni glavu mislima da si nedostojni grešnik. Počni sebe vidjeti kao Božju pravednost u Kristu Isusu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon