Vjeruj

Vjeruj

„A bez vjere nemoguće je omiljeti Bogu jer tko Mu pristupa, vjerovati mora da postoji i da je platac onima koji Ga traže.“ – Hebrejima 11:6

Pozitivno srce puno vjere je jedan od stavova srca koji je apsolutno važan u našem odnosu s Bogom. To može zvučati smiješno, budući da se zovemo vjernici. Lako je pretpostaviti da svi vjernici vjeruju, ali primijetila sam da postoji mnogo dobronamjernih vjernika koji nemaju vjeru. S vremena na vrijeme i sama kliznem u takvo stanje.

U Mateju 8:13, Isus kaže da će učiniti onako kako si vjerovao. Nije li to moćna misao? Nevjerojatno je koliko će Bog učiniti u našim životima ako jednostavno vjerujemo da može… i On hoće. Vjera je naš izbor, i kad god prestanemo vjerovati gubimo mir i radost. Izgradi naviku da svako novo jutro ustaneš i iznova i iznova objaviš: „Vjerujem, vjerujem, vjerujem. Uz Božju pomoć, vjerujem da mogu učiniti sve što On stavi pred mene.”

Kad dođeš u napast sumnjati, samo se podsjeti da si vjernik, a vjernici uvijek vjeruju! Vjera se sviđa Bogu i oslobađa ispunjenje Njegovih obećanja u vašem životu.


Kad izgubiš radost i mir, preispitaj svoju vjeru.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon