Voljen si

Voljen si

„I mi smo upoznali ljubav koju Bog ima prema nama i povjerovali joj. Bog je ljubav i tko ostaje u ljubavi, u Bogu ostaje, i Bog u njemu.“ – 1. Ivanova 4:16

Bog nas je stvorio za ljubav. Voljeti i biti voljen je ono za što život vrijedi živjeti. Životu daje svrhu i smisao. Ali, ako smo dozvolili da nas grijeh i nepraštanje odvoje od Božje ljubavi, to će nas ostaviti gladne ljubavi i nesretne.

Mnogi ljudi ne mogu održati zdrave i trajne odnose jer ili ne znaju kako primiti ljubav ili postavljaju zahtjev prema drugima koji im samo Bog može dati i ispuniti. Rezultat toga je razočaranje koje često može dovesti do raspada brakova i ugušenih prijateljstava.

Biblija nas uči da Bog voli savršeno ili bezuvjetno. Njegova savršena ljubav prema nama se ne temelji na našem savršenstvu. Bog nas voli jer to želi! Bog je ljubav (1. Ivanova 4:8). Ljubav je tko je On. Bog uvijek voli; sve što trebaš učiniti jest primiti tu ljubav i živjeti s pouzdanjem svaki dan znajući da nam Njegova ljubav daje svrhu i smisao.

Otkrivenje Božje savršene ljubavi može promijeniti tvoj život i tvoj hod s Njim.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon