Отворен разговор за депресијата

Дали постојано доживувашбе знадежност и досада без никаква причина? Или си искусила толку многу разочарувања така што не можешник ако да излезешнадвор од очајот? Каква и да е причината за депресија, изворот е секогашис т – на крајот позади сето тоастоисатаната.

Џојс Маер авторка на најпродаваните бестселери, дава силен увид од Писмото и од нејзиното сопствено искуство за да помогне да ја победите депресијата! Вие ќе откриете како да чекорите по вера а не по чувства, ќе ја откриете силата на намерно веселење и виталнатаулоганаопростувањето.

Како верници, радоста не е нешто кое што ние се обидуваме да го произведеме – тоа е нешто кое што веќе е во нас и чека да биде ослободено. Победата над депресијата е веќе твоја преку Исус Христос. Издигни се високо во Неговата сила и врати си ја назад твојатапозицијанарадостислободауштеденес!

Превземи
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon