Отворен разговор за стравот

Пораката: “не плаши се, зошто Јас, Господ, сум со тебе” е изразена на многу различни начини низ Библијата. Бог не сака ние да стравуваме бидејќи стравот не спречува во примање и извршување на сè што Тој има испланирано за нас. Тој не љуби и сака да не благослови, и има снабдено начини за нас за да не се плашиме.

Превземи
Straight Talk on Fear MACEDONIAN
Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon