Joyce Meyer
Joyce Meyer
Превземи

Еден живот – дел 2

Слушај како најпродаваната авторка и Библиска учителка, Џојс Маер, споделува охрабрување за да ти помогне да уживаш во твојот секојдневен живот

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon